Menu

Op de vooravond van het Circle Software Applicatiebeheerders Event 2013 blijkt deze unieke bijeenkomst, bij Seats2Meet Utrecht aanstaande dinsdag, een succes! De bezoekers zijn al enthousiast blijkens de reacties. Met bijna 130 aanmeldingen is het aantal geïnteresseerden zeer groot gebleken.

Dinsdag 26 november aanstaande organiseert Circle Software haar eerste Applicatiebeheerders Event (#CSAE13). Applicatiebeheerders uit alle klant- en productgroepen gaan met elkaar in gesprek over actuele, uiteenlopende onderwerpen. Meer dan 100 technische en functionele applicatiebeheerders zullen in 11 verschillende parallelsessies verschillende onderwerpen behandelen.

Hierbij valt te denken aan: co-creatie, zaaktypen, verandermanagement, samenwerking, de inner workings van diverse softwareproducten van het Verseon- en SharePoint-platform en combinaties hiervan en ook branche specifieke sessies.

Het softwarehuis koos voor het organiseren van dit event (specifiek voor de applicatiebeheerders bij al haar klanten) omdat ervaringen uit 2011 en 2012 en oriënterende gesprekken met een 10-tal klanten bevestigden wat ze al wisten; er leeft een breed scala aan onderwerpen onder deze vak-professionals.

Meer informatie over het programma vindt u hier op de Event-website.

CSAE13_Logo_banner_v2