Menu

Overheden kunnen nu binnen enkele weken de papieren poststroom vervangen door digitale berichtgeving aan hun burgers. Enable-U 2Inform is een kant-en-klare oplossing die overheden in staat stelt snel aan te sluiten op MijnOverheid Berichtenbox én Lopende Zaken. Burgers krijgen hierdoor sneller inzicht in de status van een lopende aanvraag, zaak of post van hun gemeente.

Circle Software en Enable-U breiden partnership uit met Enable-U 2Inform

Enable-U 2Inform is een gezamenlijke aanbieding van Enable-U en Circle Software. Sinds 2011 versterken de twee partijen elkaar in de publieke sector. Circle Software rekent ruim 125 overheidsorganisaties tot haar klantenkring met Verseon®, Djuma® en SharePoint Solutions. Enable-U levert haar Digikoppeling en ESB bij het leeuwendeel van de gemeenten, waterschappen en ZBO’s. Inmiddels maken ruim 40 Verseon-klanten van gezamenlijke producten gebruik zoals Enable-U 2Orchestate, de servicebus en het gros daarvan ook van de Enable-U Digikoppeling. Daarnaast biedt Circle Software nu ook de andere producten uit de Enable-U 2Govern suite aan.

Circle Software, de partner voor digitaal werken en Enable-U, de integratiespecialist voor de Nederlandse overheid, hebben de jarenlange partnership nu verder uitgebreid.

Raoul Coenegracht, directeur, Circle Software: “De intensivering van het partnership met Enable-U is voor ons een logische vervolgstap na jaren van succesvolle samenwerking. Circle Software breidt haar portfolio uit met de oplossingen van Enable-U. Een zaaksysteem heeft immers altijd te maken met integraties. We gaan zelfs onze consultants op elkaars trajecten inzetten. Hiermee bedienen wij onze klanten nog beter op het gebied van integratievraagstukken.”

Kees Neven: “Een belangrijk onderdeel van de digitalisering van de overheid bestaat uit het veilig, soepel communiceren met burgers. Met Enable-U 2Inform geven we invulling aan deze belangrijke behoefte van overheidsorganisaties. Naast verbeterde dienstverlening kunnen gebruikers ook rekenen op kostenbesparing doordat processen efficiënter ingericht kunnen worden. Door onze partnership met Circle Software helpen we gemeenten om digitale dienstverlening sneller, veiliger en goedkoper te maken.”

partnership-circle-software-en-enable-u

Raoul Coenegracht, Directeur, Circle Software (links) en Kees Neven, Directeur, Enable-U (rechts) bezegelen de ondertekende partnershipsovereenkomst met een ferme handdruk.