Menu

BMConsultants, een partner van Circle Software, organiseert op 28 mei ter afsluiting van haar 25-jarig jubileum een relatiedag in het Museum voor Communicatie in Den Haag.

De dag wordt geopend met een inspirerende lezing over Big Data door Eric van Tol, oprichter en eigenaar van Andarr en -beoogd- lector Big Data aan Fontys Hogescholen. Big Data is een onderwerp dat al lang niet meer is voorbehouden aan multinationals die over grote budgetten beschikken en dure, specialistische software in huis hebben. Eric van Tol brengt u graag op de hoogte van de mogelijkheden en beperkingen van Big Data.

Daarna komen tijdens 4 series break-out sessies een keur aan onderwerpen aan bod. Verschillende gemeentes laten u zien met welke toepassingen zij hun processen hebben verbeterd en aanzienlijke besparingen hebben gerealiseerd.

Andere sessies geven bezoekers een blik op de toekomst, wat zijn de laatste trends en hoe kunnen zij deze in hun organisaties gaan toepassen. Tijdens de pauzes is er gelegenheid om diverse live demo’s bij te wonen (als aanvulling op de Praktijkcases).

Ook rondleidingen door het museum maken onderdeel uit van het programma. Tot slot is er nog gelegenheid om uitgebreid na te praten tijdens de borrel.

Klik hier voor meer inhoudelijke programma-informatie.

Registreer-uw-komst