Menu

Vrijdagmiddag 31 augustus speelt het Nederlands Burgemeesterselftal (NBE) om 15.15 uur op het hoofdveld van Voetbalstadion De Geusselt van MVV Maastricht een voetbalwedstrijd ten bate van de Leprastichting.

Na afloop van deze wedstrijd zal de sponsor van het Burgemeesters Elftal, Circle Software uit Eindhoven, een cheque overhandigen aan zowel Jan van Berkel, directeur van de Leprastichting als aan Paul Rinkens van MVV t.b.v. een Sport Video Analyse Systeem. Dit zal plaatsvinden onder het toeziend oog van gouverneur Theo Bovens van de Provincie Limburg en burgemeester Onno Hoes van Maastricht.

Het burgemeesterselftal, dat officieel staat ingeschreven bij de KNVB, speelt circa acht wedstrijden per jaar ten bate van de Leprastichting. In de ruim negentien jaar van zijn bestaan is nu ruim 440.000 Euro bijeengebracht. Het elftal van Circle Software bestaat uit een enthousiaste combinatie van relaties en medewerkers.

Voor het burgemeesterselftal treden zondag o.a. Jos Heijmans (Weert), Erik van Heijningen (Middelburg), Henk Heijman (Oost Gelre), Huub van der Meer (Oostflakkee), John Cardinaal (Weert) en Hubert Vos (Nuth), aan. De burgemeesters worden gecoached door de heer J.A. Leegwater (oud-burgemeester Scheemda).