Menu

Ook na de implementatie van onze software bij klanten zijn er vast momenten waarop hun mensen een opleidingsbehoefte hebben. Hun takenpakket verandert of vergroot. Of ze zijn bepaalde handelingen verleerd. Wellicht breidt hun team zich uit met een of enkele professionals die Verseon nog niet kennen.

Om in deze behoefte goed te kunnen voorzien is de Circle Software Academie opgericht. Een bundeling van alle expertise op het gebied van informatie- en kennisoverdracht over onze producten. Binnenkort start de academie met vooraf geplande open opleidingen. Deelname staat vrij voor alle Verseon-gebruikers.

De Circle Software Academie biedt 4 verschillende basisopleidingen en 3 opleidingen voor gevorderde gebruikers. Uit ervaring weten we dat cursisten de onderlinge interactie tijdens de opleiding zeer weten te waarderen. Vaak leidt dit tot nieuwe, bruikbare inzichten. Een van de bijkomende voordelen is dat wij de opleidingen binnen de academie tegen een gereduceerd tarief kunnen aanbieden! Dit is vooral interessant als teams in hun omvang beperkt zjin.

Meer informatie over de Circle Software Academie en de opleidingen vindt u elders op deze site. Schrijf uzelf of uw collega’s vandaag nog in, wacht niet te lang, de eerste opleiding start al op 23 augustus!