Menu

Dinsdag 26 november aanstaande organiseert Circle Software haar eerste Applicatiebeheerders Event (#CSAE13) in Seats2Meet.com te Utrecht. In deze centraal gelegen omgeving gaan applicatiebeheerders uit alle klant- en productgroepen met elkaar in gesprek over actuele, uiteenlopende onderwerpen.

CSAE13_Logo_banner_v2Er is plaats voor 125 technische en functionele applicatiebeheerders die in 11 verschillende parallelsessies verschillende onderwerpen zullen behandelen.
Denk aan: co-creatie, zaaktypen, verandermanagement, samenwerking, de inner workings van diverse softwareproducten van het Verseon- en SharePoint-platform en combinaties hiervan en ook branche specifieke sessies.

Het complete event-programma is op de speciale Applicatiebeheerders Event website te vinden.

Dagvoorzitter Wouter van den Eerenbeemt verwoordt het als volgt: “Met het verplaatsen van onze jaarlijkse relatiedag (naar 2014) kregen we lucht in de planning om een andere vraag uit onze klantengroep te kunnen beantwoorden. Het organiseren van een event specifiek voor de applicatiebeheerders bij al onze klanten. In het voortraject bevestigden de oriënterende gesprekken met een 10-tal klanten dat wat we al wisten; er leeft een breed scala aan onderwerpen onder deze vak-professionals. Wij doen op 26 november een eerste aanzet om hier antwoord op te geven en gaan daarbij het gesprek met ze aan.”

Bart Rossieau, Directeur, vult aan: “Belangrijker nog, wij willen dat ze het gesprek met elkaar aangaan. In het programma hebben we op allerlei plekken ruimte (tijd) ingeruimd voor overleg en alle sessies worden zo interactief mogelijk opgezet. De kleurrijke en stimulerende omgeving van Seats2Meet.com Utrecht draagt hier uiteraard ook haar steentje aan bij. Het heeft een heel andere uitstraling dan onze gebruikelijke locaties, maar past daardoor nog beter bij hetgeen wij op 26 november uitdragen.”

Voor de vorm van de dag hebben de organisatoren zich laten inspireren door de events van een van haar partners, Microsoft. Wouter: “De losse sfeer van de Tech en Dev Days zullen wij hier ook laten terugkomen. Iedereen kan met elkaar en ons in gesprek, want uiteindelijk is dat wat we willen: leren van elkaar en op basis van eenieders ervaringen komen tot een prachtige vorm van samenwerking!”

Geïnteresseerde applicatiebeheerders kunnen zich inschrijven op de Applicatiebeheerders Event website.