Menu

Microsoft heeft 24 april jl. tijdens een feestelijk evenement de Microsoft Education Partner Awards 2013 uitgereikt. Met deze jaarlijkse awardsuitreiking spreekt ze haar waardering uit voor Nederlandse partners die in het afgelopen jaar bijzondere en innovatieve oplossingen op het gebied van het onderwijs hebben ontwikkeld op basis van Microsoft-technologie.

De Microsoft Education Partner Awards worden uitgereikt in vijf categorieën. Circle Software is de winnaar van de categorie Solution Partner of the Year.

Eduard Beck, Manager Education van Microsoft Nederland, schetste de noodzaak van innovatie voor de onderwijsmarkt en de kans voor partners om hun klanten te helpen technologie als middel te zien om leren te stimuleren. “Met alle mogelijkheden van gamification, moderne devices, touch, apps, services en de cloud kunnen we zoveel innovatieve oplossingen voor het onderwijs realiseren. Door samenwerken van partners in het onderwijs en instroom van nieuwe innovatieve partijen is de echte verandering naar levenslang leren binnen handbereik.”

Het juryrapport vermeldde: “Circle Software heeft bewezen een oplossing te hebben op basis van SharePoint die er in het MBO en Wetenschappelijk onderwijs toe doet. Deze partner stelt haar klanten in staat om te blijven innoveren met behoud van de reeds gedane investeringen. Zij koppelt of integreert bestaande oplossingen effectief door gebruik te maken van o.a. Microsoft SharePoint.”

Remi Scholten, Manager SharePoint Solution Team: “Ik ben er super trots op dat wij een jaar lang de titel Microsoft Solution Partner of the Year mogen voeren. Het is de kers op de taart van het SharePoint Solution Team en iedereen die de afgelopen jaren heeft meegeholpen aan het realiseren van onze SharePoint-oplossingen.”

Remi Scholten met de beker horend bij de Microsoft Solution Partner of the Year 2013 award.

Remi Scholten met de beker voor de Microsoft Solution Partner of the Year 2013 award.