Menu

Microsoft heeft één van de 2 nominaties van Circle Software beloond met de Microsoft Education Partnership Award 2015. De uitreiking hiervan vond donderdagavond 5 november plaats bij het Conservatorium te Amsterdam; een locatie waar de partnership van muziek en harmonie centraal staan.

Met deze jaarlijkse award spreekt Microsoft haar waardering uit voor partnerships die in het afgelopen jaar bijzondere en innovatieve oplossingen op het gebied van het onderwijs hebben ontwikkeld op basis van Microsoft-technologie. Zo ook Deltion College en Circle Software.

Zowel Nova College als Deltion College hadden Circle Software genomineerd als de partner om hun informatiehuishouding mee te stroomlijnen.

Deltion College en Circle Software ontvangen de Microsoft Educatie Partnership Award 2015
Vertegenwoordigers van Deltion College en Circle Software ontvangen de award met bijbehorend certificaat.

Deltion College

Deltion College is een MBO-opleiding met 1.200 medewerkers en 14.000 studenten actief in de regio Zwolle. Deltion zocht een manier om ‘aan de voorkant’ slim de intake van nieuwe studenten te optimaliseren terwijl ze aan ‘de achterkant’ de slagingskans van haar studenten wilde vergroten. Ze wilde hiervoor alle beschikbare studentinformatie bundelen en combineren met uitgekiende studentbegeleiding.

In co-creatie met Deltion ontwikkelde Circle Software een herbruikbare oplossing op basis van SharePoint 2013. Als basis maakt Deltion gebruik van Circle Software’s SharePoint Solutions zoals het Dynamisch Magazijn. Samen met Deltion is de slimme intakemodule Van Aspirant Naar Student en de module StudentenBegeleiding ontwikkeld. Voor alle betrokkenen kwam er een device-onafhankelijk overzichtelijk dashboard en één centraal studentendossier. Hierdoor ontstond er een integraal inzicht in de situatie van de student. Op termijn zullen ook ouders, stagebedrijven, en 3de partijen gecontroleerd toegang kunnen krijgen.

In 2013 ontving Circle Software al de Microsoft Solution Partner of the Year Award.

De case Deltion College in beeld

Deltion_College_Case_Pagina_1

Deltion_College_Case_Pagina_2