Menu

Gemeente Putten organiseert op donderdag 19 februari de 2de e-Depot Kennissessie getiteld ‘e-Depot- de Puttense aanpak’ .

De bijeenkomst op 11 juni 2014 was een enorm succes en ook nu blijkt uit de inschrijvingen weer veel interesse voor dit actuele thema.

Er is veel voortgang geboekt sinds vorig jaar. Jan Willem Rip en zijn team delen graag opnieuw hun ervaringen op het gebied van de verdere implementatie van het e-Depot. Vanwege de snelheid, pragmatiek en om aan te sluiten op de wensen van alle interne en externe betrokkenen, kozen ze ervoor om niet te wachten op de uitkomsten van andere trajecten. Putten is dus proactief aan de slag gegaan met het e-Depot!

Gemeente Putten werkt al geruime tijd aan het verbeteren van de toegankelijkheid van informatie, digitaal (zaakgericht) werken en de vervanging (substitutie) van papier. Ook zij hebben de uitdaging om ongestructureerde (niet langer opgeslagen) informatie, aan te pakken. Een uitdaging die Doxis Informatiemanagers en Circle Software als leveranciers van Putten met ze zijn aangegaan.

De implementatie is inmiddels in volle gang. De 160 bezoekers krijgen een kijkje in in de ‘werkplaats’ en Putten rekent op haar beurt op hun mening en suggesties!