Menu

GR Dienst Dommelvallei beoordeelde onze inschrijving op de openbare Europese aanbesteding ‘Zaaksysteem’ met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Na een succesvol proof of concept koos de Noord-Brabantse organisatie met 800 gebruikers, meer dan 50.000 inwoners en 8.500 ondernemers van de 3 aangesloten gemeenten voor het meest gebruiksvriendelijke zaaksysteem van Nederland: Djuma. Chapeau!

Circle Software levert de multi-tenant oplossing die de 3 betrokken gemeenten voorziet van moderne gebruikersvriendelijke digitale dienstverlening. De dienst neemt zowel het Djuma Zaaksysteem, Djuma Klantcontactsysteem als de Djuma Kennisbank af.

Dienst Dommelvallei is het samenwerkingsverband van gemeente Geldrop-Mierlo, Nuenen en Son en Breugel op het gebied van bedrijfsvoerings- en dienstverleningstaken. Sinds 1 januari 2014 is de dienst operationeel in de bedrijfsvoeringstaken Financiën, Personeel & Organisatie, Informatie & Automatisering | Documentaire Informatie Voorziening en Planning & Control.

Ook interesse in Djuma?

Op de foto: (vooraan) Marko Adema, directeur, Circle Software en drs. Hans Gaillard, Burgemeester, gemeente Son en Breugel, (achteraan) Maarten Houben, Burgemeester, gemeente Nuenen en Désirée Schmalschläger, waarnemend Burgemeester, gemeente Geldrop-Mierlo.