Menu

Donderdag 21 juni vond in en rondom het Kurhaus in Schevening het KB en P Zomerevent plaats. KB en P organiseerde dit event voor directeuren, managers en vak-professionals ICT, IM, Document Management, DIV/Archief en I&A uit overheid, financiële en zakelijke dienstverlening. Circle Software was hier ook aanwezig.

Er kwamen circa 450 bezoekers en was ruime gelegenheid om van gedachte te wisselen met vakgenoten en voor het bezoeken van verschillende parallelle sessies. Na de middag was er voor de grote groep overblijvers een speciale strandbarbecue.

Centraal dit jaar stond de ongebreidelde groei van informatie. Binnen en buiten organisaties leidt deze ongebreidelde groei tot vernieuwde rollen, concepten en businessmodellen. In het hart van dit krachtenveld staat de uitdaging om continu deze informatie toepasbaar te maken door en voor uw organisatie. KBenP name de bezoekers mee in een ‘deep dive’ op deze gebieden.

Tijdens het event vond ook de Verkiezing informatieprofessional van het jaar plaats en werd de PRISSMA-prijs uitgereikt.