Menu

Dienstverlener KBenP organiseert op 27 juni 2013 voor de 27e keer het KBenP event in het Kurhaus in Scheveningen. Het evenement richt zich op professionals op het gebied van informatiemanagement, informatievoorziening en informatie- en contentbeheer. Circle Software is hier uiteraard ook vertegenwoordigd.

Dagprogramma 
Verschillende eventpartners geven presentaties over de laatste ontwikkelingen binnen hun markt. Ook treden er bekende vakspecialisten op als keynote speakers. Zij vertellen de bezoekers van het event meer over vier onderwerpen omtrent kenniswerkers in het jaar 2030.

Verkiezing informatieprofessional van het jaar
Tijdens het KBenP zomerevent vindt de uitreiking van de KNVI-award plaats. De kandidaten doen mee aan PRISSMA’s pitch. De award wordt toegekend aan de informatieprofessional met het meest innovatieve idee voor de media- en informatiewereld. De winnaar ontvangt een omvangrijke geldprijs. De Koninklijke Nederlandse Vereniging van Informatieprofessionals (KNVI), Stichting GO-Fonds en Reekx maken deze award mogelijk.

Meer persoonlijke benadering
Dit jaar introduceert KBenP tijdens het event de toepassing van persona’s. Hierdoor wil het bedrijf de bijzonderheden van het brede vak een eigen gezicht geven. Bovendien krijgt iedere specialisatie zo letterlijk een eigen gezicht. De vorige editie van het evenement was een succes: circa 400 professionals waren aanwezig. Dit jaar verwacht de organisator een soortgelijk aantal mensen te mogen verwelkomen.