Djuma on steroids met Djumalytics!

Wat krijg je als een modern SaaS-based zaaksysteem combineert met de laatste Artificiële Intelligentie en deep learning technologie:

Djumalytics autoclassificatie van documenten!

Automatische registratie van documenten!

Wat krijg je als een modern SaaS-based zaaksysteem combineert met de laatste Artificiële Intelligentie en deep learning technologie? Djumalytics: slimme software om documenten foutloos, snel en steeds beter (zelflerend) te laten registreren. Jij en jouw gebruikers houden meer tijd over voor andere zaken. 

Kijk hieronder de korte demonstratie van onze collega's Edwin en Bart. Meer weten? Vul hiernaast het formulier in, dan nemen we snel contact met je op!

Demonstratie

Hieronder een demonstratie van Djuma Zaaksysteem in combinatie met Djumalytics.

Djumalytics-promo-v5

 

Klinkt dit interessant voor jullie organisatie? Vul dan hiernaast het formulier snel in, of ga in gesprek met de chatbot. Dan nemen we sowieso zo snel mogelijk contact met je op om de vrijblijvende mogelijkheden te bespreken.

Wat is Djumalytics?

Djumalytics is een nieuw en extra onderdeel van ons zaaksysteem Djuma en brengt veel voordelen met zich mee. Deze functie zorgt voor automatische registratie van documenten. Jij bespaart zo een hoop tijd die je aan andere zaken besteden kunt.

Met Djumalytics is jouw zaaksysteem ineens in staat om zelfstandige documenten te analyseren zodat ze vrijwel geheel automatisch in Djuma worden geregistreerd.

Meer dan een slimme scanstraat

Djumalytics maakt volledig onderdeel uit van Djuma en dit betekent dat de integratie een stukje verder gaat dan met bijvoorbeeld een slimme scanstraat. Bij het registreren van een document staan gegevens zoals zaaktype, omschrijving, titel en documenttype al ingevuld.

Djumalytics is niet alleen beschikbaar voor de centrale postregistratie maar voor de hele organisatie. Zodra je een document in je afdelingsvoorraad plaatst zal Djumalytics je ondersteunen bij de registratie.

Dat scheelt tijd. Je documentregistratie gaat sneller en de kans op eventuele misvattingen wordt steeds kleiner.

Validatie door controle in basisregistraties

Djumalytics zoekt zelf de gegevens van een persoon of bedrijf op en doet een suggestie om welk persoon of bedrijf het gaat. Dit op basis van het informatie uit het document en jullie gekoppelde basisregistraties. Zo bevraagt Djumalytics automatisch de Basisregistratie van Personen als ook het Nationale Handelsregister.

Bij twijfel: controleren en bijleren

Mocht Djumalytics twijfelen over bepaalde gegevens, dan geeft het een seintje af en kan de behandelende collega aan de slag. Djuma toont het bijbehorende document zodat de collega het gemakkelijk kan doorlezen en daarbij alsnog de juiste gegevens kan aanvinken.

Bijleren en nog slimmer worden

Djumalytics leert van de correcties op zijn suggesties! Deze slimme oplossing maakt het snel en eenvoudig registreren een kinderspel voor jouw organisatie, zeker in combinatie met ons betrouwbare zaaksysteem Djuma.

Meer gebruiksgemak

Niet alleen kan Djumalytics ingekomen post herkennen en automatisch registreren, maar ook documenten en e-mails die behandelaars aan een zaak toe willen voegen. Slepen en klaar! Geen vervelende handmatige registratie meer, maar een moderne automatische oplossing passend bij de huidige tijd.

Eerste aanzet

De herkenning van zaaktypen in Djumalytics werkt het beste als de database van Djuma al gevuld is met heel veel zaken. Voor organisaties die net beginnen in Djuma is dit soms een uitdaging. Onze ervaring heeft ons geleerd dat gebruikers al veel winst ervaren bij de ondersteuning van het herkennen van (alleen) de NAW-gegevens en de titel van het document.

Djumalytics NAW is daarom voor dit soort organisaties een mooie eerste kennismaking met de technology achter Djumalytics. De gebruiker hoeft met behulp van een verkorte registratie alleen nog maar het zaaktype toe te voegen, de ingevulde informatie te controleren en vervolgens op registreer te klikken. In slechts enkele muisklikken registreer je documenten in Djuma; ideaal voor álle medewerkers.

Djumalytics NAW
Implementeren is een fluitje van een cent

Djumalytics NAW is generiek van aard. Dit betekent dat iedere organisatie die Djuma gebruikt dit direct kan aanzetten en inzetten. De implementatie is een fluitje van een cent.  heb je nog nooit eerder een zaak in Djuma geregistreerd, met Djumalytics NAW kan iedereen het! Hierdoor is Djumalytics NAW ook ideaal voor organisaties die net met Djuma gestart zijn. Een flink gevulde database met eerder geregistreerde zaken is niet nodig.

Djumalytics ook voor zaaktypeherkenning

Vanzelfsprekend kan je (op termijn) ook het zaaktype gaan herkennen. In dat geval zullen we de aanwezige zaken analyseren en het algoritme trainen met jouw data. Voor de kwaliteit van de herkenning is het noodzakelijk dat Djuma al goed gevuld is met diverse geregistreerde zaken. In dat geval hoef je zelf weinig te doen! Je krijgt een seintje als we zover zijn en dan kun je meteen aan de slag.

Groeipad naar meer

Met Djumalytics zetten we een eerste stap in het toepassen van AI & deep learning. Je kunt meegroeien naar andere toepassingen zoals beslissingsondersteuning bij afhandeling.

Betalen naar gebruik

Je betaalt alleen voor documenten die worden geanalyseerd. Omdat we met bundels werken, weet je vooraf wat je betaalt en kun je grip houden op de kosten. Zonder gedoe.

Clean & Elegant
Fully Responsive
Super Gemakkelijk
en krachtig bovendien!

*) Djumalytics is ontwikkeld in samenwerking met Shinto Labs, vormt geen standalone oplossing en werkt alleen in combinatie met Djuma Zaaksysteem.  

Deel dit gerust met anderen: