Djuma on steroids met Djumalytics!

Wat krijg je als een modern SaaS-based zaaksysteem combineert met de laatste Artificiële Intelligentie en deep learning technologie:

Djumalytics autoclassificatie van documenten!

Automatische registratie van documenten!

Wat krijg je als een modern SaaS-based zaaksysteem combineert met de laatste Artificiële Intelligentie en deep learning technologie? Djumalytics: slimme software om documenten foutloos, snel en steeds beter (zelflerend) te laten registreren. Jij en jouw gebruikers houden meer tijd over voor andere zaken. 

Kijk hieronder de korte demonstratie van onze collega's Edwin en Bart. Meer weten? Vul hiernaast het formulier in, dan nemen we snel contact met je op!

Demonstratie

Hieronder een demonstratie van Djuma Zaaksysteem in combinatie met Djumalytics.

Djumalytics-promo-v5

 

Klinkt dit interessant voor jullie organisatie? Vul dan hiernaast het formulier snel in, of ga in gesprek met de chatbot. Dan nemen we sowieso zo snel mogelijk contact met je op om de vrijblijvende mogelijkheden te bespreken.

Wat is Djumalytics?

Djumalytics is een nieuw en extra onderdeel van ons zaaksysteem Djuma en brengt veel voordelen met zich mee. Deze functie zorgt voor automatische registratie van documenten. Jij bespaart zo een hoop tijd die je aan andere zaken besteden kunt.

Met Djumalytics is jouw zaaksysteem ineens in staat om zelfstandige documenten te analyseren zodat ze vrijwel geheel automatisch in Djuma worden geregistreerd.

Slimmer dan een slimme scanstraat

Djumalytics maakt volledig onderdeel uit van Djuma en dit betekent dat de integratie een stukje verder gaat dan met bijvoorbeeld een slimme scanstraat. Bij het registreren van een document staan gegevens zoals zaaktype, omschrijving, titel en documenttype al ingevuld.

Dat scheelt tijd. Je documentregistratie gaat sneller en de kans op eventuele misvattingen wordt steeds kleiner.

Bij twijfel: controleren en bijleren

Mocht Djumalytics twijfelen over bepaalde gegevens, dan geeft het een seintje af en kan de behandelende collega aan de slag. Djuma toont het bijbehorende document zodat de collega het gemakkelijk kan doorlezen en daarbij alsnog de juiste gegevens kan aanvinken.

Bijleren en nog slimmer worden

Djumalytics leert van de correcties op zijn suggesties! Deze slimme oplossing maakt het snel en eenvoudig registreren een kinderspel voor jouw organisatie, zeker in combinatie met ons betrouwbare zaaksysteem Djuma.

Meer gebruiksgemak

Niet alleen kan Djumalytics ingekomen post herkennen en automatisch registreren, maar ook documenten en e-mails die behandelaars aan een zaak toe willen voegen. Slepen en klaar! Geen vervelende handmatige registratie meer, maar een moderne automatische oplossing passend bij de huidige tijd.

Korte implementatie

De implementatie van Djumalytics betreft vooral het analyseren en trainen van het algoritme met jouw data. Je hoeft zelf dus weinig te doen! Je krijgt een seintje als we zover zijn en dan kun je aan de slag! Zo heeft jouw organisatie altijd de nieuwste software ter beschikking voor de optimale ervaring.

Groeipad naar meer

Met Djumalytics Autoclassificatie zetten we een eerste stap in het toepassen van AI & deep learning. Je kunt meegroeien naar andere toepassingen zoals chatbots of beslissingsondersteuning bij afhandeling.

Betalen naar gebruik

Je betaalt alleen voor documenten of emails die worden geanalyseerd. Omdat we met bundels werken weet je vooraf wat je betaalt en kun je grip houden op de kosten. En je kunt elk moment stoppen. Zonder gedoe.

Clean & Elegant
Fully Responsive
Super Gemakkelijk
en krachtig bovendien!

*) Djumalytics is ontwikkeld in samenwerking met Shinto Labs, vormt geen standalone oplossing en werkt alleen in combinatie met Djuma Zaaksysteem.  

Deel dit gerust met anderen: