Menu

Circle Software is (wederom) 27001 en 9001 gecertificeerd

door Wouter van den Eerenbeemt, op 11 oktober 2018

Sinds geruime tijd is Circle Software ISO/IEC 27001:2013 en ISO/IEC 9001:2008 gecertificeerd. Dé internationale standaarden voor informatiebeveiliging en kwaliteit. Met deze certificeringen blijkt dat Circle Software op beide gebieden continu ‘in control’ is.

Onderdeel van de certificering is een continu terugkerende audit door een externe partij. Wederom heeft Bureau Veritas ons conform de standaarden beoordeeld!

Bij de eerste 'invoering' van deze kwaliteitsstandaard voor informatiebeveiliging hebben wij voor de bijbehorende grondige risico-inventarisatie de noodzakelijke maatregelen genomen om gevoelige informatie te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang en bewerking. Hiervoor is onder meer een Information Security Management System opgezet, waarin het uitvoeren, onderhouden, controleren en verbeteren van de informatiebeveiliging is geborgd.

Met de bestendiging van dit certificaat voldoet Circle Software opnieuw aan de eisen die de Informatie BeveiligingsDienst (IBD) stelt in de Baseline Informatiebeveiliging Nederlandse Gemeenten (BIG).

 

 

Het kwaliteitssysteem zorgt ervoor dat beleid en maatregelen aansluiten op ons strategische doel: enthousiaste klanten, en continue gemonitord worden en waar nodig bijgesteld.

Onderwerpen:DienstverleningPersberichtenVerseon en Verseon E-SuiteSharePointCircle SoftwareDjuma27001iecinformatiebeveiligingisostandaard

Ons laatste nieuws

Wil je weten wat er bij ons en onze klanten speelt? Dat vind je op deze pagina's. Het laatste nieuws! Meer →

Meer...

Blijf op de hoogte