Menu

Directiewijziging Circle Software!

door Wouter van den Eerenbeemt, op 19 december 2018

Per 1 januari 2019 neemt Bart Rossieau afscheid als algemeen directeur van Circle Software. Luuk van den Boom zal daarop toetreden tot de directie die daarnaast blijft bestaan uit Marko Adema en Raoul Coenegracht.

Directiewijziging

Bart is sinds 2009 lid van de directie van Circle Software, eerst als commercieel directeur en later als algemeen directeur. Sinds de zomer van 2016 is Bart daarnaast eindverantwoordelijk voor Shintō Labs, het zusterbedrijf van Circle Software dat zich richt op data gedreven oplossingen voor de overheid. Door het succes en de groei van Shintō Labs vraagt deze verantwoordelijkheid om meer aandacht. Voor Bart is dit een mooi moment om ruimte te maken voor nieuw talent.

Wij danken Bart voor zijn inspiratie en drive om onszelf - gedreven door de markt, onze medewerkers en technologische vernieuwing - te blijven ontwikkelen. We kijken uit naar de samenwerking tussen beide organisaties, waarin artificial intelligence en digitaal werken samenkomen tot waardevolle nieuwe toepassingen.

Luuk van den Boom is al lange tijd werkzaam bij Circle Software in commerciële en product management functies en in de laatste jaren als unitmanager van de Djuma business. In die functies was hij verantwoordelijk voor vernieuwing op zowel commercieel vlak als op het gebied van projectuitvoering en productbeleid. Luuk’s aanpak kenmerkt zich door zijn sterke oriëntatie op de markt, brede kennis van het vakgebied en drive om te blijven innoveren.

In de nieuwe directie blijft Marko Adema verantwoordelijk voor sales en projecten, Raoul Coenegracht voor productontwikkeling en wordt Luuk verantwoordelijk voor marketing en productmanagement. Hiermee gaat Circle Software door op de ingeslagen weg een toonaangevend IT-dienstverlener en strategisch partner voor haar opdrachtgevers te zijn.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op of benader jouw vaste contactpersoon.

Onderwerpen:DienstverleningPersberichtenVerseon en Verseon E-SuiteSharePointCircle SoftwareDjumaZaakgericht Werkenklantcontactpersberichtdirectie

Ons laatste nieuws

Wil je weten wat er bij ons en onze klanten speelt? Dat vind je op deze pagina's. Het laatste nieuws! Meer →

Meer...

Blijf op de hoogte