Gemeente Meppel gaat live met Djuma Zaaksysteem

door Wouter van den Eerenbeemt, op 13 mei 2019

Vandaag gaat gemeente Meppel breed in de organisatie live met Djuma Zaaksysteem!

De behandelaars zijn nu al zeer enthousiast over de gebruikersvriendelijkheid en het continue inzicht dat ze hebben in hun eigen zaken en die van collega’s.

Dat enthousiasme heeft direct positief effect op de dienstverlening van de gemeente richting haar 43.000 inwoners en 3400 ondernemers.

Waarom Circle Software

Bij Circle Software brengen wij informatie samen, klaar als een klontje voor iedere gebruiker waardoor zij beter kunnen samenwerken met collega’s van binnen en buiten hun eigen organisatie en waardoor zij hun klanten beter kunnen helpen.

Onze kennis van zaken en creativiteit zetten wij in om gezamenlijk met onze klanten, innovatieve, waardevolle en eenvoudige oplossingen te realiseren die breed ingezet worden.

En dat werkt want zowel informatiemanagers, directeuren dienstverlening, programmamanagers, projectleiders als andere betrokken vakexperts weten ons inmiddels hiervoor te vinden.

Met ons enthousiasme, 25 jaar ervaring en de wil om continu te blijven leren zijn wij in staat om onze klanten te voorzien van een scherp advies en samen met hen hun maatschappelijke opgaven aan te pakken.

In alles wat wij doen, draait het om de mensen, technologie is nooit een doel. Wij maken dingen graag eenvoudig en geloven erin dat je mooiere resultaten bereikt als je met plezier en vertrouwen met elkaar samenwerkt.

Onderwerpen:DienstverleningCircle SoftwareDjumaZaakgericht Werkenklantcontact

Ons laatste nieuws

Wil je weten wat er bij ons en onze klanten speelt? Dat vind je op deze pagina's. Het laatste nieuws! Meer →

Meer...

Blijf op de hoogte