Menu

Gemeente Nunspeet kiest voor Djuma van Visma Circle

door Wouter van den Eerenbeemt, op 16 december 2020

Na een in samenwerking met gemeente Elburg uitgevoerde aanbesteding inclusief bijbehorend proof-of-concept koos de gemeente Nunspeet onlangs voor Djuma van Visma Circle.

De op de Veluwe gelegen gemeente moderniseert en verbetert hiermee haar digitale dienstverlening en interne bedrijfsvoering. In deze regio is Nunspeet niet de enige die Djuma hiervoor inzet, omliggende gemeenten hebben hun zaakgericht werken en klant-contact al naar een nieuw niveau gebracht.

De gemeente streeft met de inzet van Djuma naar een verhoging van de klanttevredenheid over haar online en offline digitale dienstverlening richting haar 27.862 inwoners, 2.500 ondernemers, haar 280 medewerkers en de talloze toeristische bezoekers die voor jaarlijks meer dan 1,2 miljoen overnachtingen zorgen.

Vanwege de omstandigheden rondom corona vond het hele aanbestedingsproces inclusief de proof-of-concept op afstand plaats. Hiermee kon Visma Circle aantonen dat Djuma in huis had wat Nunspeet zocht in een SaaS-oplossing.

Tijdens de voorafgaande testperiode bleek al snel dat de gemeente de nodige kennis en kunde zelf in huis heeft. Dit gegeven zal de rest van de implementatie alleen maar ten goede komen.

Nunspeet

Onderwerpen:aanbestedingDienstverleningbestuurlijke besluitvormingzaaksysteemzgw

Ons laatste nieuws

Wil je weten wat er bij ons en onze klanten speelt? Dat vind je op deze pagina's. Het laatste nieuws! Meer →

Meer...

Blijf op de hoogte