Menu

GR Peelgemeenten kiest voor Djuma Zaaksysteem

door Wouter van den Eerenbeemt, op 29 oktober 2019

De GR Peelgemeenten handelt sinds 1 januari 2017 het sociale domein af voor de Brabantse gemeenten Deurne, Asten, Someren, Gemert-Bakel en Laarbeek. Om haar bedrijfsvoering en dienstverlening verder te professionaliseren kiest de GR nu voor Djuma Zaaksysteem van Circle Software.

Hiermee borgt ze de archivering van documenten en inrichting van een aantal belangrijke processen. De in Deurne gevestigde gemeenschappelijke regeling ontzorgt hiermee de aangesloten gemeenten.

Djuma is ook voor organisaties van deze omvang een krachtige en veilige oplossing. Vanwege het SaaS-model van Djuma kan de GR Peelgemeenten snel van start waarbij de veiligheid van alle data (en persoonsgevoelige gegevens) vanaf de start al uitstekend is geborgd. Dit is van groot belang gezien het doel en de thematiek van de GR.

Foto bij de contract ondertekening: Harry Woltring, Senior Projectleider (geheel rechts) en Linda Ceelen, Teamleider Bedrijfsvoering en Business controller (geheel links) namens Peelgemeenten en Alfred van Ommen, Consultant (linksachter), Marijn van Overveld, Accountmanager (rechtsachter) en Marko Adema, Directeur (midden voor) van Circle Software.

Onderwerpen:DienstverleningPersberichtenCircle SoftwareDjumakcsZaakgericht Werkenzaaksysteemklantcontactgemeenschappelijke regelingpeelgemeentensociaal domein

Ons laatste nieuws

Wil je weten wat er bij ons en onze klanten speelt? Dat vind je op deze pagina's. Het laatste nieuws! Meer →

Meer...

Blijf op de hoogte