Peel en Maas spurt weg met Djuma

door Wouter van den Eerenbeemt, op 7 oktober 2019

Gemeente Peel en Maas (Limburg) gaat vandaag LIVE met Djuma als zaak- en klantcontactsysteem inclusief formulieren en kennisbank. Deze gemeente bestaat uit de kernen Baarlo, Beringe, Egchel, Grashoek, Helden, Kessel, Kessel-Eik, Koningslust, Maasbree, Meijel en Panningen en bedient meer dan 43.000 inwoners en 3.755 plaatselijke ondernemers.

In het Huis van de Gemeente brengen de medewerkers de (digitale) dienstverlening graag zo optimaal en laagdrempelig mogelijk naar alle belanghebbenden uit de gemeente. Vanochtend gaf de gemeentesecretaris de aftrap voor de livegang en ook de directeur en burgemeester lieten zich dit weekend tijdens de laatste voorbereidingen niet onbetuigd.

De livegang start uiteraard met de eigen medewerkers. Voor hen had de projectgroep ook al een Djuma Zakenlab in het leven geroepen, dat ook nu nog druk bezocht wordt. Met dit Zakenlab hebben ze medewerkers van de gemeente klaargestoomd. Chapeau!

Vandaag staat in het thema van het digitale spoor, waarbij iedereen voorzien van een 1ste klas (uiteraard) kaartje aan boord kon van de hogesnelheidstrein die Djuma is. Een enorme stap voorwaarts ten opzichte van het vorige zaaksysteem, Verseon. Van daaruit had de projectgroep om snel weg te komen vanuit de startblokken al 237.041 zaken overgezet met in totaal 741.311 documenten en 10.360 dossiers. Van die enorme aantallen merken de medewerkers, inwoners en ondernemers overigens niets bij de werking van Djuma.

Onderwerpen:DienstverleningVerseon en Verseon E-SuiteSharePointCircle SoftwareDjumaZaakgericht Werkenklantcontact

Ons laatste nieuws

Wil je weten wat er bij ons en onze klanten speelt? Dat vind je op deze pagina's. Het laatste nieuws! Meer →

Meer...

Blijf op de hoogte