Menu

ROC van Twente kiest berichtenmakelaar

door Wouter van den Eerenbeemt, op 24 juni 2019

De oude IJzergieterij Stork in Hengelo die ROC van Twente huisvest, vormt vandaag het toneel van de opdrachtverstrekking voor een krachtige, bewezen en veilige berichtenmakelaar van Circle Software powered by Enable U.

ROC van Twente wil haar gegevens beter integreren, sneller ontsluiten en meer grip krijgen op het geheel van informatiestromen om zo regie te kunnen voeren op deze informatiestromen.

ROC van Twente verzorgt middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie in de regio Twente. Bij hen kiezen meer dan 22.000 deelnemers jaarlijkse uit zo’n 300 mbo-opleidingen van niveau 1 tot en met 4. Die volgen zij op een van de hoofdlocaties in Almelo, Hengelo of Enschede of op locaties in de omliggende dorpen waar in totaal meer dan 2000 medewerkers werkzaam zijn.

Bij de keuze voor de Enterprise Service Bus ging het ROC niet over één nacht ijs. Ze kwamen via een marktconsultatie en een uitgebreide concurrentiegerichte dialoog tot de meest optimale keuze: Circle Software. Het Eindhovense softwarehuis koos voor de invulling haar vaste partner Enable U met hun bewezen, krachtige en veilige ESB-oplossing.

Enable U is dé integratiespecialist om veilige en betrouwbare uitwisselingen met externe partijen te realiseren. Zij hebben ruim 250 organisaties als klant. Hun oplossingen hebben zich al bewezen bij vele organisaties waaronder ook de Saxion Hogeschool, zo’n 100 gemeenten en veel meer. Enable U betreedt met dit traject nu ook de MBO-markt waar Circle Software al jaren actief is met slimme software-oplossingen op basis van Office 365 en SharePoint.

Op de foto (vrnl): Trudy Vos, lid van College van Bestuur van ROC van Twente en Luuk van den Boom, Directeur, Circle Software.

Onderwerpen:rocberichtenmakelaarDienstverleningSharePointCircle SoftwareenterpriseesbintegratieRecords Managementregionaal onderwijscentrumservicebus

Ons laatste nieuws

Wil je weten wat er bij ons en onze klanten speelt? Dat vind je op deze pagina's. Het laatste nieuws! Meer →

Meer...

Blijf op de hoogte