Visma Circle ook op LIVE!2021

door Wouter van den Eerenbeemt, op 24 februari 2021

Op donderdag 4 maart organiseert KBenP Digitale Overheid de zevende editie van het event LIVE!2021. Het event draait om het zien, beleven en ervaren van de verschillende zaaksystemen op de markt. Visma Circle presenteert haar oplossingen op het gebied van Zaakgericht Werken, Klantcontact, Projectsamenwerking, Autoclassificatie en nog veel meer.

Maar liefst meer dan twintig leveranciers van systemen zoals o.a. zaaksystemen, VTH systemen, documentcreatietools en koppelspecialisten nemen deel aan het event. Zij geven demonstraties en brengen alle geïnteresseerde overheidsfunctionarissen op de hoogte van de laatste ins en outs van hun product.

Omdat alles dit jaar net iets anders loopt, zal LIVE!2021 volledig digitaal plaatsvinden via het platform eVisit. De nadruk komt te liggen op live demo’s door de leveranciers waar interactie plaats kan vinden met de toeschouwers. Daarnaast kan er nog altijd genetwerkt worden binnen de digitale netwerkcafé’s. Een volledig compleet event dus, zonder reistijd!

Onze LIVE!2021 webinars

Visma Circle organiseert 4 webinars:

Laagdrempelige digitale dienstverlening voor inwoners en ondernemers (10:00-11:00)

In deze webinar tonen wij hoe Djuma Zaaksysteem, Djuma Klantcontactsysteem en het spiksplinternieuwe Djuma Klantportaal digitale dienstverlening voor inwoners en ondernemers zo laagdrempelig mogelijk maakt. We verwerken een online aanvraag van een klant en tonen je het gehele achterliggende behandel- en besluitvormingsproces. Djuma ontzorgt hierbij ook de eindgebruiker en houdt gelijktijdig alle betrokkenen (klanten zowel als collega’s) op doortastende wijze op de hoogte van de geboekte voortgang.

Lees alvast meer over Djuma Zaaksysteem →

Projectmatig én zaakgericht werken in één oplossing? Dat kan! (11:15-12:15)

Het belang van projectmatig werken neemt steeds verder toe. Hiervoor gebruikt men vaak Microsoft Teams, de perfecte tool voor het ondersteunen van vrije interne en externe samenwerking in overheidsorganisaties. Voor hen is zaakgericht werken allang gemeengoed. Echter, de werelden van projectmatig en zaakgericht werken hebben grote invloed op elkaar. In dit webinar laten wij zien hoe wij dit combineren in één geïntegreerde oplossing: Djuma Teams. Zo houdt je grip op al je informatie zonder gebruikers in hun vrijheid te beperken.

Lees alvast meer over Djuma Teams →

Welke doorontwikkeling van informatievoorziening past binnen jouw organisatie? (13:15-14:15)

Overheidsorganisaties leveren een enorme diversiteit aan producten en diensten. Dit moet continu makkelijker, transparanter, laagdrempeliger en voldoen aan nieuwe wet- en regelgeving. Goede informatievoorziening speelt hierbij een cruciale rol. Vaak denkt men hierbij direct in oplossingen. Echter het begint bij het bepalen en prioriteren van de juiste uitdagingen voordat je kunt bepalen welke middelen je hiervoor inzet. In deze sessie nemen we jullie mee in onze methodiek om helderheid in dit complexe geheel te brengen en zo te komen tot gefundeerde keuzes.

Lees alvast meer over Customer Success Management →

Hoe ga je als organisatie van registratie naar validatie? (14:30-15:30)

Wat een verschil! Vroeger had jouw DIV-afdeling de touwtjes in handen als het ging om de documentaire informatievoorziening. Wat binnenkwam moest langs hen en zij zorgden ervoor dat het compleet en deugdelijke zijn weg naar het archief vond. In deze sessie bieden we je een blik naar de actuele toekomst. Zie de mogelijkheden van de door artificiële intelligentie gedreven autoclassificatie van documenten voor het zaaksysteem met Djumalytics. Dit automatiseert standaard handelingen. De DIV-ers houden tijd over om met hun expertise jouw collega’s te ondersteunen bij relevante werkzaamheden!

Lees alvast meer over Djumalytics →

Hoe bezoek je dit online event?

Het event is kosteloos te bezoeken voor medewerkers in dienst van de (semi)overheid. Dit jaar hebben we ook een aantal plekken voor externen of ZZP’ers werkzaam bij (semi)overheid tegen betaling beschikbaar. De inschrijvingen zijn geopend, dus wees er snel bij! 

Meld je aan via de event-site

Live!2021

Onderwerpen:Dienstverleningzaakgericht werkenDjumalyticssamenwerkingsomgevingklantcontactsysteemdjuma teams

Ons laatste nieuws

Wil je weten wat er bij ons en onze klanten speelt? Dat vind je op deze pagina's. Het laatste nieuws! Meer →

Meer...

Blijf op de hoogte