Welkom in ons nieuwe huis!

door Wouter van den Eerenbeemt, op 13 december 2019

Circle Software groeit…in ruimte, mensen en manier van werken. Ons nieuwe pand in Sittard is daar helemaal op ingericht. Op 30 november gingen de deuren open voor onze klanten, relaties, medewerkers, familie en iedereen die ons bedrijf maakt tot wat het nu is.

Ook vierden ze toen ook dat op 13 december Circle Software exact 25 jaar bestaat!

“Van een traditionele automatiseerder zijn we gegroeid naar een moderne IT-dienstverlener.” vertelt een tevreden Luuk van den Boom (directeur), “Op IT moet iedereen blind kunnen vertrouwen. Daar omheen bieden wij dienstverlening om mensen tijdens het uitvoeren van hun werk het optimale uit IT oplossingen kunnen halen. Dit doen we niet als ingehuurde partij maar als onderdeel van het team. Als collega’s. Of zoals een klant laatst zei: als de Inner Circle.”

Intensief bij en met de klant werken, vraagt om flexibiliteit. Ook voor de werkplek. Het nieuwe pand heeft daarom flex- en vaste werkplekken voor allerlei werksituaties. “Daarbij is gekeken naar hoe ieders werkdag eruitziet. Zo zitten er in Sittard vooral in-house consultants en is hier het R&D-team inclusief helpdesk en servicecenter gestationeerd. Met name de diverse scrumteams, vanuit R&D, moeten los van elkaar kunnen werken, maar kunnen door de kantooropstelling wel verbinding houden. Ook als dat via videoconferencing verloopt met teams in Eindhoven of sessies bij de klant. Grote bijeenkomsten of kleine sprintsessies kunnen worden gehouden in het bedrijfsrestaurant. Zo blijft ieder eenvoudig op de hoogte van wat er speelt.”

Het kantoormeubilair voldoet uiteraard aan de ergonomische eisen en sluit aan bij het vitaliteitsprogramma. Voor het mentale welbevinden en het bieden van een inspirerende werkplek is, net als in het Eindhovense pand, gekozen voor een speciaal kleurenpalet en warme materialen. Resultaat is een fijne werkomgeving met veel licht en lucht passend bij Circle Software anno 2020 en de mensen die het hem doen. “We hebben ons de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Dit stralen we nu ook extern uit, met een nieuwe huisstijl, nieuwe website en nieuw kantoor. Dit is wie wij zijn.”

Kom gerust een keer op bezoek op de Poststraat 12 in Sittard. Je bent van harte welkom!

Welkom-in-ons-nieuwe-pand!

 

Ons laatste nieuws

Wil je weten wat er bij ons en onze klanten speelt? Dat vind je op deze pagina's. Het laatste nieuws! Meer →

Meer...

Blijf op de hoogte