Menu

Overheid_en_ICT_nieuwsitem_v2Vorige week vonden de Slimste Dagen van de Overheid plaats. Onze stand was qua omvang meer in overeenstemming met de krimpende beurs. Niettemin hebben we meer dan 150 geïnteresseerde bezoekers op de hoogte kunnen brengen van de allerlaatste ontwikkelingen rondom digitale informatievoorziening. Ook op het gebied van “Decentralisatie-stress” hadden wij een oplossing paraat.

Laatste ontwikkelingen 3 Decentralisaties
De ontwikkelingen op het gebied van de 3 decentralisaties gaan hard. Op 1 januari 2015 is het zover en moeten gemeenten zijn voorbereid op de regierol die zij gaan vervullen op het gebied van de AWBZ, Jeugdzorg en de Participatiewet. Circle Software ontzorgt hen daarbij en biedt een oplossing voor de regie en ondersteuning. Omdat er momenteel nog veel onzekerheid is over wat de 3 decentralisaties gaan betekenen voor functionarissen binnen gemeentelijke overheden en de betrokken ketenpartners waren we benieuwd naar de reacties.

Wij hebben veel opgepikt en gaan binnenkort nader in gesprek met onze klanten.

Noviteiten
zaaksysteem
Rondom de nieuwe versie van Verseon® Zaaksysteem meldden we talloze verbeteringen, in combinatie met de mogelijkheid om flexibele velden en checklist items in de Verseon toe te voegen. Dit maakt het een krachtige oplossing voor volledig zaakgericht werken in de overheid.

klantcontactsysteemDe nieuwe look-and-feel van Verseon Klantcontactsysteem zorgt ervoor dat KCC-medewerkers er sneller mee kunnen werken. Wij verbeterden de ondersteuning bij het (aan)maken en registreren van contactmomenten plus een vernieuwde interface. Minder klikken en meer logische hulp bij invoer van gegevens.

sharepointintegratie-3De integratie tussen Verseon en SharePoint is wederom verbeterd. Samenwerken aan documenten en projecten – zowel intern als extern – is in een handige laagdrempelige interface gecombineerd met werken conform geldende wet en regelgeving voor opslag en archivering. Ultiem digitaal samenwerken tussen teams en in de keten.

e-formulierenKlantvriendelijke E-formulieren toonden we met automatisch vooringevulde velden op basis van een door DigiD beveiligde aanmelding van uw burgers. Naar wens koppelen we die aan uw basisadministratie met als resultaat intelligente, gewaarmerkte rechtsgeldige uittreksels. (ook ná afdrukken)

mijnoverheidMet Verseon kunt u optimaal gekwalificeerd online communiceren en zo uw digitale dienstverlening richting uw burgers verbeteren! In de slipstream van de Belastingdienst met 6 miljoen burgers via de koppeling met MijnOverheid. U realiseert hiermee bezuinigingen op uw postproces en verbetert uw dienstverlening.

ceeloEr was veel interesse voor Ceelo, onze software- en dienstenoplossing voor het gestructureerd filteren, selecteren, duurzaam bewaren en beheren van ongestructureerde digitale bestanden. Gemakkelijk, open en vooral toekomstbestendig.

Gemist?
klachtenenmeldingenHad u geen tijd om bij Overheid en ICT langs te komen, of heeft u onze stand gemist? Geen punt, neem contact met ons op en wij voorzien u alsnog van de benodigde tips, tricks en informatie om uw digitale informatiehuishouding optimaal onder controle te krijgen én te houden!