Menu

Djuma is dynamisch zaakmanagement op basis van Software-as-a-Service (SaaS).

Djuma biedt een herkenbare en intuïtieve omgeving aan de gebruiker en is snel configureerbaar. Met dit platform wordt zaakgericht werken opeens een verademing. Het voelt comfortabel aan en is plezierig om mee te werken. Het ziet er aantrekkelijk uit, werkt lekker snel en past zich aan ieders werkwijze aan. Djuma biedt met één oplossing de professional de ruimte om keuzes te maken, zodat processen optimaal verlopen. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken is toegang via tablet en smartphone geregeld.

Door de snelle en gemakkelijke implementatie ontlast Djuma de ICT-afdeling. Omdat het als SaaS geleverd wordt, is het sneller en gemakkelijker te implementeren en op te schalen. Nieuwe functionaliteiten voor de eindgebruiker worden toegevoegd zonder dat er naar omgekeken hoeft te worden. Door de eenvoud in beheer, is het makkelijk zelf te onderhouden. Natuurlijk draait het in de cloud, maar dan wel in een besloten en privaat deel hiervan met gecertificeerde beveiliging waardoor gevoelige data uitstekend zijn afgeschermd.

Djuma heeft een eigen website op: www.djuma.nl.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ons doel is nooit het ontwikkelen en implementeren van slimme software- oplossingen alleen. Wij willen onze klanten succesvol laten zijn. Door niet te streven naar tevredenheid, maar naar oprecht enthousiasme.

Neem contact op