Menu

SharePoint is het platform van Microsoft voor informatie uitwisselen en digitaal samenwerken. Gebruikers kunnen vanuit één portaal informatie opslaan, afhandelen en archiveren.

Circle Software is uw partner voor het inzetten van SharePoint voor bijvoorbeeld het opbouwen van een medewerkersportaal, project- of vergaderomgeving, duurzaam digitaal archief, digitale postverwerking, contractbeheer, factuurafhandeling, studentendossiers, bekostigingsdossiers, personeelsdossiers en het integreren van primaire applicaties met SharePoint.

Wij bieden unieke SharePoint-solutions voor zaakgericht werken en digitale archivering alsmede SharePoint-oplossingen aanvullend op ons Verseon platform.

De kracht van Circle Software onstaat door kennis van het SharePoint-platform te combineren met ervaring met Enterprise Content Management (ECM) en inhoudelijke kennis van wat er speelt bij uw overheids- of onderwijsinstelling. Wij zorgen ervoor dat SharePoint doet wat u wilt en niet andersom!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ons doel is nooit het ontwikkelen en implementeren van slimme software- oplossingen alleen. Wij willen onze klanten succesvol laten zijn. Door niet te streven naar tevredenheid, maar naar oprecht enthousiasme.

Neem contact op