Menu
Jan-van-Ginkel

Jan van Ginkel

Woensdag 27 januari 2016 staat het congrescentrum 1931 in ‘s-Hertogenbosch helemaal in het teken van het thema “Startup!”. Circle Software organiseert haar jaarlijkse relatiedag voor al diegenen die zich met ons vakgebied verbonden voelen en graag geïnspireerd, geïnformeerd en vooral enthousiast(er) willen worden. Zoals u weet: digitaliseren is zowel voor onderwijs- en overheidsinstellingen geen doel maar een middel.

De kern van onze uitdaging is dat we snel kunnen inspelen op veranderingen in onze omgeving. Technologie helpt, maar zonder een andere manier van organiseren, kost het alleen geld. Startups laten ons zien hoe het anders kan: aan de slag, experimenteren, falen en leren.

Tijdens deze Relatiedag gaan we het samen ontdekken, doen en leren. Hoe we vanuit onze bestaande situatie kunnen vernieuwen en nieuwe waarde gaan toevoegen aan onze omgeving.

Bekijk hier het volledige programma en schrijf u in.

Workshops

Annemieke-Adema

Annemieke Adema

Onder inspiratie van Jan van Ginkel (gemeentesecretaris Schiedam), Ron Meijer (CIO, Alphen aan den Rijn) en Annemieke Adema (Informatiemanager, Westfries Archief) gaan we in drie creatieve brainstorms het beste idee voor een innovatieve overheid in 2020, een digitale overheid in 2020 of het archief 2020 bedenken! Op basis van de “Ynnovate”-methodiek dagen procesbegeleiders van DisGover u uit om “out-of-the-box” te denken. Dat resulteert in écht innovatieve ideeën, verfrissende inzichten en concrete zaken waar we mee aan de slag kunnen. De ‘winnaars’ uit de 3 workshops strijden aan het einde van de dag voor de titel ‘Het beste idee voor…’.

Daarnaast neemt Edwin Bours geïnteresseerden mee in het #ZGW Impact Game en de Djuma Implementatiemethodiek. Deze game is echt een doe-sessie in spelvorm waarin men kennis maakt met #ZGW in een fictieve gemeente en speelsgewijs ervaart hoe u informatie sneller vindt en de kwaliteit doet toenemen.

Bekijk hier het volledige programma en schrijf u in.

Sessies

Ron-Meijer

Ron Meijer

Er zijn 12 verschillende parallelsessie rondom de diverse productplatformen van Circle Software. Bij de opzet van deze sessies schuwen wij de inzet van gamification als middel om bezoekers te enthousiasmeren en te prikkelen niet. Aan bod komen onder meer inspiratiesessies rondom MijnOverheid, Digitalisering in de Cloud, Duurzaam Archiveren, het Sociaal Domein en Klantcontact. Ook informeren wij u over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Verseon, Djuma, SharePoint en Ceelo.

Locatie en sfeer

Circle Software streeft iedere editie ernaar om de lat hoger te leggen. Dat ziet u terug in het inhoudelijke programma, in de opzet van de dag, de aankleding van de locatie en uiteraard ook in de verzorging van de innerlijke mens. Met behulp van huiscateraar Hutten zorgen wij ervoor dat het niemand aan iets zal ontbreken.

Bekijk hier het volledige programma en schrijf u in.

Twitter_301115