Menu

De jaarlijkse SISLink is dé plek waar de nieuwste ontwikkelingen en ervaringen rondom studentenadministratie, onderwijslogistiek en Studielink worden gepresenteerd en besproken. Bovendien is het de ontmoetingsplek voor instellingen en leveranciers op het gebied van studentinformatiesystemen (SIS-en).

Stefan_Ossinski_TU-e_2013

Stefan Osinski,
Hoofd Archieven & Media, TU Eindhoven

SISLink vindt plaats op 20 en 21 juni in het conferentiecentrum NH Leeuwenhorst te Noordwijkerhout. Het centrale thema van de SISLink 2013 is Verbinden in verscheidenheid.

Het programma biedt verscheidene keynotes en een breed palet aan parallelsessies, verdeeld over beide conferentiedagen. U kunt besluiten om één van beide dagen te bezoeken of allebei.

Circle Software is ook vertegenwoordigd, wij staan u donderdag zowel als vrijdag graag te woord over onze oplossing voor (onder andere) Digitale Studenten (bekostigings)Dossiers, Postafhandeling en Centraal archief/de-depot. Daarnaast zal Stefan Osinski namens de TU/e vrijdag om 10:15 uur een presentatie verzorgen rondom het thema: “Digitaal werken bij TU/e: Collaboration versus Compliancy”.

Remi Scholten, Manager Kenniscentrum Onderwijs zal gezamenlijk met enkele partners onze invulling van de Referentiearchitectuur voor het Hoger Onderwijs presenteren op donderdag om 14.15.

Geïnteresseerden kunnen deelnemen voor EUR 290,- (voor beide dagen, los gelden andere tarieven). Het is eveneens mogelijk om op de conferentielocatie een hotelovernachting te boeken. De kosten hiervoor bedragen EUR 107,- (inclusief ontbijt). Meldt u zich aan voor het programma op donderdag of voor allebei de dagen? Dan kunt u op donderdagavond gratis deelnemen aan het diner en feest.

Ga naar de SISLink site en registreer uw komst snel!

Registreer-uw-komst