Menu

Digitale BekostigingsDossiers zorgt ervoor dat u snel en betrouwbaar uw bekostigingsdossiers kan digitaliseren en beheren. Door de slimme scanning en registratie én door geavanceerde zoekmechanismen bespaart u tijd en geld. Daarnaast verhoogt u de betrouwbaarheid van uw informatiehuishouding waardoor een accountantscontrole snel kan worden uitgevoerd en (financiële) risico’s worden geminimaliseerd.

Inleiding
De toepassing Digitale BekostigingsDossiers ondersteunt u bij het verzamelen van alle vormen van gegevens voor uw bekostigingsdossiers. Naast een eventueel bekostigingsdossier kunt u met deze toepassing ook het stagedossier, intakedossier, begeleidingsdossier en pedagogisch dossier beheren. Op deze manier verkrijgen medewerkers (en studenten) inzage in het gedeelte van het dossier waartoe zij geautoriseerd zijn. U kunt hierbij denken aan inzage in handelingsplannen, toetsen, docentobservaties en contacten met externe en interne organisaties.

Scannen & registreren
Standaard leveren wij slimme scansoftware die, al dan niet met barcodes, het registratieproces volledig kan automatiseren. Hierdoor hoeft u documenten niet meer handmatig te registreren waardoor de invoertijd substantieel wordt verkort en de betrouwbaarheid van de registratie wordt verbeterd. Optioneel kunnen wij uw postbus “aftappen” zodat alle poststukken die naar dat postbus worden gestuurd digitaal binnenkomen.

Registreren webformulieren
Naast de papieren (analoge) documenten kan u de registratie ook doen met behulp van intelligente webformulieren. Zonder tussenkomst van de gebruiker kan een aanvraag via een website in worden gelezen, beoordeeld, geregistreerd en beheerd worden. Eventuele controleslagen (validaties) zijn ook mogelijk. Koppeling met webservices (DUO/StudieLink) is ook mogelijk.

Raadplegen
De bekostigingsdossiers zijn te raadplegen door te zoeken op basis van metadata (bijvoorbeeld naam of nummer van de student) maar ook op basis van vrije-tekst. Veel van de metadata worden geautomatiseerd overgenomen van het studenteninformatiesysteem. Hierdoor zijn de gegevens betrouwbaar én krijgt u in één oogopslag een totaalbeeld.

Integratie met Studentenadministratiesystemen
De toepassing Digitale Bekostigingsdossiers is geïntegreerd met de studentenadministratiesystemen Icaris, Peoplesoft en nOISe, SAP, Edictis, EduArte, KRD (TripleA) en Magister. Dankzij deze herbruikbare koppelingen zullen projecten sneller, goedkoper en kwalitatief beter op worden geleverd.

Ten behoeve van volledigheid van het dossier zijn meerdere integraties mogelijk zoals AMN en Digitaal Doorstroom Dossier.

De toepassing Digitale Bekostigingsdossiers is zowel beschikbaar op basis van SharePoint als het Verseon-platform.  Circle Software is de marktleider op het gebied van bekostingsoplossingen.

Toepassing_Digitale_BekostigingsDossiers