Menu

De oplossing Digitaal Bekostigingsdossier in Office 365 zorgt voor het snel en betrouwbaar digitaliseren en beheren van jouw bekostigingsdossiers. Met behulp van slimme scanning en registratie én geavanceerde zoekmechanismen van de bekostigingsdossiers bespaar je tijd en geld. Daarnaast verhoog je de betrouwbaarheid van jouw informatiehuishouding en minimaliseer je (financiële) risico’s. Een accountant kan snel een controle uitvoeren.

Integratie met Studentenadministratiesystemen
SharePoint heeft de toepassing Digitaal Bekostigingsdossier geïntegreerd met de studentenadministratiesystemen Peoplesoft, SAP, EduArte, KRD, Magister, Osiris en education online. Metadata wordt geautomatiseerd overgenomen van het studenteninformatiesysteem. Hierdoor zijn de gegevens betrouwbaar en jij hebt in één oogopslag een totaalbeeld van jouw bekostingsdossiers. De bekostigingsdossiers kun je vanuit jouw SIS raadplegen of rechtstreeks in SharePoint/Office365.

Digitale informatie registreren of andere wensen?
Naast de papieren (analoge) documenten kun je de registratie ook doen met behulp van intelligente webformulieren, AMN, Digitaal Doorstroom Dossier, e-mail, automatische classificatie/registratie van scan, etc. Daar waar gewenst, zonder tussenkomst van de gebruiker.

Microsoft SharePoint (Online)/Office365
Microsoft SharePoint/Office 365 biedt de volledige implementatie aan als Cloud service inclusief technisch beheer. Volledige, technische ontzorging is jouw grote voordeel. AVG, security en privacy maken integraal onderdeel uit van onze ISO 27001 procedure en de oplossing.

Binnen 2 maanden live!
De oplossing Digitaal Bekostigingsdossier verhoogt de betrouwbaarheid van de registratie en tegelijkertijd bespaar jij substantieel tijd bij de invoer. Afdrukken of kopiëren en de documenten in fysieke mapjes of dossiers plaatsen is daarmee overbodig. Wij hebben bekostigingsdossieroplossingen bij ruim 33% van de mbo-instellingen geïmplementeerd. Wil je ook aan de slag met Digitaal Bekostigingsdossier? Klik hier!

Meer dan alleen bekostiging? Kijk dan ook eens naar onze oplossing voor Studentendossiers.