Menu

Automatische postregistratie
Met Verseon Digitale Postkamer wordt de postregistratie volledig geautomatiseerd. Zonder tussenkomst kan post doorgezet worden naar de juiste behandelaar, waardoor deze eerste stap in het proces spoedig verloopt.

Hoog herkenningspercentage
Op basis van de eerste implementaties kunnen we garanderen dat een hoog herkenningspercentage behaald kan worden. We beschikken over uitgebreide kennis om de oplossing op de juiste wijze in te richten, op basis van de juiste logica en taal. Het aantal poststukken, waarvoor menselijke tussenkomst noodzakelijk is, is daardoor minimaal.

Consistente registratie
“Fouten maken is menselijk”. Bij Verseon Digitale Postkamer is de registratie niet afhankelijk van de persoon die de registratie doet. Alle poststukken worden op uniforme wijze geclassificeerd en geregistreerd, waardoor de kwaliteit van de registraties verbetert en er dus meer duidelijkheid geboden wordt aan de uiteindelijke behandelaren van de poststukken.

Bewezen technologie
De oplossing is gebaseerd op bewezen (Kofax) scantechnologie en wordt aangevuld met specialistische domeinkennis van Circle Software en haar partner BMConsultants. Dit geeft u de zekerheid dat u kiest voor een duurzame oplossing.