Menu

Djuma heeft een eigen website, maar lees gerust verder…  :-)

Volledig in de Cloud
Djuma wordt geleverd als Cloud dienst, op basis van Software as a Service (SaaS). Dit betekent dat u een abonnement af neemt, op basis waarvan u toegang heeft tot het zaaksysteem. Updates en technisch beheer worden voor u geregeld en gebruikers kunnen op ieder moment en iedere locatie gebruik maken van de oplossing.

Dynamisch Zaakgericht Werken
Djuma ondersteunt dynamisch zaakgericht werken. Dit betekent dat processen niet alleen bestaan uit opeenvolgende stappen. Er kan ook in iteraties gewerkt worden, of er kan op basis van eigen logica stappen overgeslagen worden. Hiermee sluit Djuma beter aan bij processen in een organisatie, waar de gebruiker zich dan ook in zal herkennen.

Intuïtief
Djuma is intuïtief. Doordat gebruikers betrokken zijn bij de ontwikkeling en er gebruik gemaakt is van de nieuwste technieken, vindt de gebruiker snel en intuïtief zijn weg binnen de oplossing. Zonder uitgebreide training, is de gebruiker in staat om op efficiënte wijze zijn werk te doen!

Mobiele devices
Of de gebruiker nu werkt met een desktop, een laptop of een tablet of smartphone, Djuma zal zich aanpassen aan het gebruikte device. Zo kan de gebruiker altijd en overal op een veilige manier bij zijn informatie.

Unieke tijdlijn
Het zaakoverzicht wordt in Djuma getoond in een overzichtelijke tijdlijn. De gebruiker heeft op basis daarvan in één oogopslag inzicht in de zaak en het verloop daarvan. Of het nu gaat om de statusovergangen, toegevoegde documenten, afgehandelde taken, of gespreksnotities. Alles wordt overzichtelijk getoond.

Conform marktstandaarden
Djuma ondersteunt de gangbare standaarden op het gebied van zaakgericht werken binnen de Nederlandse overheid. Dit vereenvoudigt de uitwisselbaarheid van gegevens met andere applicaties. Hierdoor zijn koppelingen eenvoudiger te realiseren en bovendien maakt dit u minder afhankelijk van Djuma.

Meer weten? Bekijk hier Djuma’s website.