Menu

ZTC en Zaaksysteem integratie
De Verseon Formulieren zijn volledig geïntegreerd met het Verseon Platform. Zo beïnvloed u met de configuratie van een zaaktype in de zaaktypecatalogus (ZTC), tevens het betreffende E-Formulier. En aanvragen worden altijd met het correcte zaaktype in behandeling genomen, voorzien van alle daarvoor benodigde informatie, zowel vanuit het formulier als vanuit de ZTC.

Uitgebreide formulieren bibliotheek
De Verseon E-Formulieren beschikken over een uitgebreide formulierenbibliotheek met daarin meer dan 100 loket producten, conform GEMMA en NORA specificaties.

Mobiele formulieren
Van alle formulieren is eenvoudig een mobiele variant te maken, gebruik makend van alle voordelen die mobiele devices bieden, zoals bijvoorbeeld het gebruik van de GPS-locatie.

WYSIWYG
Formulieren kunnen eenvoudig ontwikkeld en aangepast worden op basis van de formulieren editor. What You See Is What You Get, het formulier is continu inzichtelijk, inclusief de gevolgen van iedere aanpassing.

Herbruikbare bouwblokken
Verseon E-Formulieren beschikt niet alleen over vele standaard formulieren, maar ook over vele bouwblokken die in meerdere formulieren gebruikt kunnen worden en op één plaats beheerd worden.