Menu

Met PDF/A conversie converteert u al uw documenten naar het duurzame PDF/A formaat. Daarmee is gewaarborgd dat het document ook over vele jaren nog leesbaar is. Dit formaat wordt voorgeschreven in de webrichtlijnen, in veel gevallen kunt u het document direct publiceren op uw website.

Geautomatiseerd converteren
Verseon PDF/A Conversie kan documenten automatisch converteren. Bijvoorbeeld bij het bereiken van een bepaalde status, bij het publiceren van het document, of voor het elektronisch ondertekenen. U bent er daardoor van verzekerd dat Verseon alle bestanden converteert wanneer dat nodig is.

Meer dan 200 bestandsformaten
Verseon PDF/A conversie ondersteunt meer dan 200 bestandsformaten. De kans dat Verseon PDF/A conversie een document dat u gegenereerd of ontvangen heeft niet kan converteren is daarmee minimaal. Dat betekent dat u nooit op zoek hoeft naar alternatieven om toch dat specifieke formaat te converteren.

Webrichtlijnen
Om te voldoen aan de webrichtlijnen, is het onder meer noodzakelijk om documenten in een toegankelijk PDF-formaat te publiceren. Verseon PDF/A conversie kan een groot aantal bestanden automatisch converteren naar een toegankelijk PDF-formaat. Deze conversiefunctionaliteit vormt daarmee nooit een beperking in het voldoen aan de webrichtlijnen. De webrichtlijnen stellen daarbij wel strenge eisen aan het bronbestand waar de auteur rekening mee moet houden.

Compatible met tablets
Op tablets worden “vreemde” bestandsformaten vaak niet goed weergegeven. Door alle formaten te converteren naar PDF heeft u gegarandeerd op ieder device een goede weergave van uw document.

Duurzaam
Doordat Verseon hiermee alle definitieve documenten (automatisch) in PDF/A formaat kan opslaan, bent u verzekerd van een duurzaam archief, dat ook over vele jaren nog gegarandeerd toegankelijk is.