Menu

Verseon SharePoint integratie biedt medewerkers die behoefte hebben aan een vrije omgeving (bijvoorbeeld beleids- en projectmedewerkers) de mogelijkheid om binnen SharePoint (samen) te werken aan informatie, waarbij de resultaten hun weerslag vinden in Verseon, voor verdere gestructureerde behandeling en een volledig en toegankelijk archief, ook vanuit SharePoint!

Eenvoudige toegang tot informatie
Verseon SharePoint integratie biedt eenvoudige toegang tot informatie en bijvoorbeeld de eigen (afdelings-)werkvoorraad en stelt medewerkers bovendien in staat om direct zaken te behandelen. Daarmee vormt dit een laagdrempelige oplossing voor (incidentele) gebruikers van Verseon.

Samenwerken
Eén van de sterke punten van SharePoint is de mogelijkheid tot samenwerken. Met Verseon SharePoint integratie kunnen gebruikers optimaal van deze mogelijkheden gebruik maken, terwijl de informatie vervolgens opgeslagen en beheerd wordt binnen Verseon, waarmee het optimaal aansluit bij de specifieke eisen en wensen die hiervoor gelden binnen de Nederlandse (overheids-)markt.

Van de plank
SharePoint projecten worden veelal gekenmerkt door veel consultancy om uiteindelijk tot de gewenste oplossing te komen. Met Verseon SharePoint integratie sluiten we optimaal aan bij het verregaand doorontwikkelde (en veelal reeds geïmplementeerde) Verseon. U heeft daarmee de zekerheid dat de implementatie van SharePoint op dit vlak aansluit bij uw specifieke behoeften.

SharePoint-Integratie