Menu

Alle studie-informatie moet hiervoor gebundeld, inzichtelijk, eenvoudig toegankelijk en makkelijk geautoriseerd terug vindbaar zijn voor leraren, studiebegeleiders en de student zelf.

Krachtige oplossing
Studiebegeleiding van Circle Software biedt hiervoor een krachtige oplossing die bestaat uit de controle op aan- en afwezigheid, studie-rooster, communicatiemomenten, adviezen van docenten/begeleiders en een documentenkluis. Kortom, alle gegevens die te maken hebben met een student, zijn verleden, zijn huidige opleiding en de bijbehorende voortgang.

Voorspellend
Het systeem is in die zin voorspellend dat het problemen bij studenten in een vroeg stadium kan signaleren. Daardoor kan de onderwijsinstelling de betreffende student sneller van de juiste begeleiding voorzien. Het systeem werkt met uitgebreid instelbare autorisatiemogelijk-heden en waarborgt de privacy van de studenten volledig. Denk hierbij ook aan zeer privacygevoelige documenten die u in een kluisdossier kunt onderbrengen.

Bekroond met award
Microsoft heeft de oplossing bekroond met de Microsoft Educatie Partnership Award 2015. Studiebegeleiding is ontstaan in co-creatie met Deltion College op basis van Circle Software’s SharePoint Solutions.

Cloud-gebaseerd én On Premise
Studiebegeleiding van Circle Software draait zowel in de cloud als on premise maar altijd op basis van SharePoint. Hiermee krijgt u een robuust platform dat ervoor zorgt dat alle documenten op basis van de juiste autorisatie plaats- en tijdonafhankelijk toegankelijk zijn. Vanuit dit samenwerkingsportaal kunnen meerdere personen tegelijkertijd de informatie inzien, bewerken, aanvullen, etc.

Onderdeel van geheel
Studiebegeleiding is een krachtige oplossing die u zowel stand alone als in combinatie met Van Aspirant Naar Student, Digitaal Bekostigingsdossier en Studenten Examendossier kunt inzetten. Bij de combinatie profiteert u van de uitgebreide mogelijkheden om proces overstijgend eenvoudig informatie te hergebruiken of met voor ingevulde dossiers te kunnen starten.