Menu

Inmiddels is Overheid en ICT 2013 voorbij, onderstaand artikel blijft behouden als naslagwerk.

Beursbemanning Overheid en ICT 2013

Welkom op stand C020 op Overheid en ICT 2013!
De lokale overheid staat de komende jaren voor een enorme uitdaging. Naast de noodzaak om te bezuinigen komen er meer taken bij. De gemeente zal in toenemende mate regie gaan voeren en veel uitvoeringstaken onderbrengen in samenwerkingsverbanden. Dit vereist een geïntegreerde informatievoorziening die er op gericht is om (digitaal) samenwerken optimaal te ondersteunen. Zowel intern als in de keten. Circle Software laat op de beurs zien hoe wij u hierbij kunnen helpen en brengt u in contact met uw collega’s om ervaringen te delen.

Dagelijkse inspiratiesessies met onze innovatieve klanten
Overheid en ICT ontmoet onze klanten!Weten hoe u een KCC integreert in uw organisatie? Hoe u digitale informatie duurzaam bewaart? Hoe u digitaal samenwerken in uw organisatie kan ondersteunen? Kom naar onze stand en ontmoet vertegenwoordigers van onze klanten. Zij kunnen u vertellen hoe zij dat doen en hoe Circle Software ze daarbij heeft ondersteund!

Nieuwe versie van Verseon Zaaksysteem
Verseon Zaaksysteem is verbeterd waardoor het nog makkelijker wordt om zaaktypen te configureren. Daarnaast laten wij zien hoe beheerders eenvoudig objectregistraties in het zaaksysteem kunnen onderbrengen en integreren vanuit één omgeving.  SharePoint voor digitaal samenwerken De integratie tussen Verseon en SharePoint is verder verbeterd. Gebruikers kunnen binnen het SharePoint portaal makkelijker en sneller zaken afhandelen en informatie archiveren. Daarnaast laten we zien hoe samenwerken, ook met derden, digitaal wordt ondersteund.

Digitaal vergaderen met een tablet
De app Verseon Digitaal Vergaderen maakt vergaderinformatie op een gestructureerde wijze toegankelijk op uw tablet. De app biedt u bovendien de mogelijkheid om persoonlijke aantekeningen te maken op de vergaderdocumenten.

Mobiele toepassingen
Burgers en medewerkers zijn gewend om veel zaken vanaf hun smartphone te regelen. Verseon ondersteunt dit optimaal! Denk aan een mobiel e-loket voor de intake van meldingen of mobiel scannen voor uw WMO-consulent die op locatie beveiligd een document toevoegt aan het digitale cliëntendossier.

Digitale post in MijnOverheid
Burgers gaan MijnOverheid de komende jaren breed omarmen. Met de Berichtenbox realiseert u bezuinigingen op uw uitgaande postproces en verbetert u uw Elektronische dienstverlening. Aansluiting op MijnOverheid is bovendien één van de verplichtingen van het NUP. Wij ontzorgen u daar graag in.

Duurzame opslag in het e-Depot
Het nieuwe e-Depot faciliteert het duurzaam beheer van blijvend te bewaren digitale archiefstukken. Het e-Depot is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Doxis en de gemeente Putten. U kunt het e-Depot inzetten in combinatie met Verseon® en andere zaaksystemen en DMS-en.