Menu

Het congres ZGW voor de Overheid vindt plaats op 22 september 2016 in Congrescentrum 1931 in ‘s-Hertogenbosch.

Het congres draagt in de lustrumeditie van 2016 het thema: “De zaken op orde!”. We hebben met zaakgericht werken een nieuwe fase bereikt. De fase van implementeren is voorbij. Het merendeel van de Nederlandse gemeenten werken inmiddels Zaakgericht. De nieuwe fase heeft nieuwe doelstellingen. Hoe gaat u hier mee om?

Circle Software stelt hier haar Djuma Zaaksysteem aan u voor, onder andere door middel van een workshop en daarnaast in 1-op-1-gesprekken.

Workshop: Help! Live met ZGW, wat nu?!
Verwachtingen van eindgebruikers zijn niet helemaal waargemaakt, oude routines keren terug en de verbetervoorstellen vliegen om je oren. Herkenbaar? Op zoek naar inspiratie om juist deze punten aan te grijpen om de nieuwe werkwijze echt te verankeren? Schrijf je dan in voor deze workshop!

Circle Software weet als geen ander dat het implementeren van digitaal en zaakgericht werken pas echt begint als het zaaksysteem live is. Goede software en een goede voorbereiding zijn niet voldoende om de nieuwe manier van werken echt te verankeren. Hoe bepaal je de juiste vervolgacties en prioriteer je deze? Waar vestig je nu je aandacht op? Tijdens deze hands-on workshop maak je kennis met inspirerende werkvormen en een andere kijk op de zaak! Durf jij het aan?

Schrijf je in via: http://overheid.heliview.nl/