Menu

Zaaksystemen-in-beeld-LIVE-2016Op 4 februari 2016 vindt de tweede editie van Zaaksystemen in Beeld LIVE! plaats. Als vervolg op de website zaaksystemeninbeeld.nl heeft KBenP Zaakgericht Werken in 2015 de eerste editie van Zaaksystemen in Beeld LIVE! georganiseerd. Met ruim 450 inschrijvingen was het een succes.

Het unieke concept is behouden gebleven maar waar nodig wel verbeterd. De locatie is gewijzigd naar 1931 Congrescentrum in ’s-Hertogenbosch. Daar kunt u Djuma naast andere zaaksystemen vergelijken en uw eigen mening vormen.

Het dagprogramma rouleert continu over 5 thema’s en daarnaast is er een knoppentafel waar men zelf de mogelijkheden van Djuma ervaren kan.

Inschrijven kan via de website van Zaaksystemen in Beeld.

Circle Software gaat op de volgende wijze in op de 5 dagthema’s:

Zaakafhandeling

Onze ambitie: Dat geen enkele gebruiker opmerkt in een (zaak)systeem te werken. De gebruiker moet zich bezig kunnen houden met de uitvoering van zijn taken. Djuma dient alleen daar waar de gebruiker er behoefte aan heeft te ondersteunen. Een zaaksysteem waarin relevante informatie en functionaliteit op het juiste moment en op de juiste plek voorhanden is. Djuma!

Klantcontact

Als er ergens behoefte is aan snelheid dan is het binnen het Klant Contact Center. De juiste informatie binnen één klik voorhanden, binnen één klik een reminder voor uzelf of doorverbinden naar uw collega. In 2016 lanceren we het Djuma Klant Contact Systeem. We geven u nu alvast een sneak preview!

(functioneel)Beheer

Een zaaktype beheren conform ZTC 2.0 is simpel. We tonen u dit in slechts enkele minuten. Interessanter is het om vervolgens ook uw volledige zaaktypecatalogus efficiënt te beheren en niet alle wijzigingen in de organisatie of autorisaties per zaaktype door te moeten voeren. Djuma combineert hierin eenvoud en efficiëntie! Hoe? Dat laten we u graag zien in deze demo.

Dienstverlening van de leverancier

Doordat Djuma écht een SaaS-oplossing is, start onze implementatie met een werkende oplossing. Het eerste zaaktype dat we daarin gezamenlijk inrichten is “Implementatie zaakgericht werken”, op basis waarvan de hele implementatie gestuurd wordt. Gamification, fun en samenwerken staan hierin centraal! Wij maken de implementatie écht leuk en betrekken de organisatie actief. De resultaten daarvan: overenthousiaste projectleden en een gemotiveerde organisatie.

Levenscyclus van een zaak

De levenscyclus van een zaak begint bij het ontstaan ervan en eindigt bij vernietiging. Vele personen hebben gedurende deze levenscyclus verschillende belangen; de aanvrager, belanghebbenden, de behandelaar, ketenpartner, medewerker van het KCC, het bestuur, etc. Voor diverse betrokkenen bieden we op ieders specifieke behoefte concrete oplossingen; van behandeling, inzicht in stand van zaken, besluitvorming tot archivering. We nemen u hier graag in mee.

Inschrijven kan via de website van Zaaksystemen in Beeld.