Menu

Op 16 februari 2017 vindt de derde editie van Zaaksystemen in Beeld LIVE! plaats van organisator KBenP.

Het unieke concept is behouden gebleven en aangevuld met nieuwe partijen. Evenals vorig jaar vindt het congres plaats in 1931 Congrescentrum in ’s-Hertogenbosch. Daar kunt u Djuma met andere zaaksystemen vergelijken en uw eigen mening vormen.

Het dagprogramma biedt alle bezoekers 4 thema’s en daarnaast is er een knoppentafel waar men zelf de mogelijkheden van Djuma ervaren kan.

Inschrijven kan via de website van Zaaksystemen in Beeld.

De ‘aftermovie’ van 2016

Circle Software gaat op de volgende wijze in op de 4 dagthema’s:

Vrije sessie: Wekelijkse vernieuwing, zonder omkijken voor u

Een nieuwe release; weken voorbereiding, zware projectleiding, testen en toch nog issues na de livegang? Met échte Software-as-a-Service is dat definitief verleden tijd! Door moderne ontwikkelmethodieken en -technieken, zoals continuous delivery en test-driven-development verrijken wij Djuma meerdere keren per maand (’s nachts) met nieuwe functionaliteit. U gaat de volgende dag gewoon verder. Dit werkt. Dat bewijst onze servicedesk; die ontving het afgelopen jaar slechts 2 meldingen. Wij delen ons inzicht hierover graag met u. Vooral wat wij ervoor doen om onze diensten met deze hoge kwaliteit aan u te blijven leveren.

Zaakafhandeling

Onze ambitie: Dat geen enkele gebruiker opmerkt in een (zaak)systeem te werken. De gebruiker moet zich bezig kunnen houden met de uitvoering van zijn taken. Djuma dient alleen daar te ondersteunen waar de gebruiker er behoefte aan heeft. Een zaaksysteem waarin relevante informatie en functionaliteit op het juiste moment en op de juiste plek voorhanden is. Djuma!

Klantcontact

Als er ergens behoefte is aan snelheid dan is het binnen het Klant Contact Center. De juiste informatie binnen één klik voorhanden, binnen één klik een reminder voor uzelf of doorverbinden naar uw collega. In één oogopslag zien welke lopende zaken er bij de betreffende burger zijn.

(functioneel)Beheer

Een zaaktype beheren conform ZTC 2 is simpel. We tonen u dit in slechts enkele minuten. Interessanter is het om vervolgens ook uw volledige zaaktypecatalogus efficiënt te beheren en niet alle wijzigingen in de organisatie of autorisaties per zaaktype door te moeten voeren. Djuma combineert hierin eenvoud en efficiëntie! Hoe? Dat laten we u graag zien in deze demo.

Inschrijven kan via de website van Zaaksystemen in Beeld.