Menu

Op donderdag 12 februari 2015 organiseert KBenP Zaakgericht Werken de allereerste Zaaksystemen in Beeld LIVE! in de Broodfabriek in Rijswijk. Deze dag draait om het zien, beleven en ervaren van de verschillende zaaksystemen op de markt. Meer dan negen leveranciers zullen aanwezig zijn. Dit is dé ideale gelegenheid alle verschillende zaaksystemen naast elkaar te zien.

Marktkoopman principe
Het zaaksysteem staat letterlijk in het middelpunt. Circle Software en andere leveranciers zullen onder gelijke omstandigheden hun zaaksystemen LIVE laten zien. Aan de hand van verschillende thema’s zullen de leveranciers hun systemen aanprijzen. Het is aan de bezoeker de taak om kritische vragen te stellen en interactie aan te gaan met de leverancier. Een marktconsultatie in één dag.

Interessant voor wie
Zaaksystemen in Beeld LIVE! is interessant voor overheidsorganisaties die binnenkort een zaaksysteem gaan aanschaffen, die er net één hebben aangeschaft of die juist al een tijd ervaring hebben. Voor alle medewerkers van organisaties die met Zaakgericht Werken te maken krijgen of hebben is dit event een must.

Van de makers van www.zaaksystemeninbeeld.nl
De organisators brachten eerder www.zaaksystemeninbeeld.nl, de website die transparant is over waar welk zaaksysteem in gebruik is. Nu is het tijd voor een volgende stap: zo veel mogelijk mensen kennis laten maken met zoveel mogelijk zaaksystemen.