Menu

Gemeente Elburg kiest voor Djuma van Visma Circle

door Wouter van den Eerenbeemt, op 28 januari 2021

Na een in samenwerking met gemeente Nunspeet uitgevoerde aanbesteding, inclusief bijbehorend proof-of-concept, koos de gemeente Elburg onlangs ook voor Djuma van Visma Circle. 

De aan het Veluwemeer en Drontermeer gelegen gemeente moderniseert én verbetert hiermee haar digitale dienstverlening en interne bedrijfsvoering. In deze regio is Elburg niet de enige die Djuma hiervoor inzet. Omliggende gemeenten hebben hun zaakgericht werken en klantcontact al naar een nieuw niveau gebracht.

De gemeente streeft met de inzet van Djuma naar een verhoging van de klanttevredenheid over haar online en offline digitale dienstverlening richting haar 1950 ondernemers, haar 270 medewerkers en de 23.500 inwoners uit de kernen 't Harde en Doornspijk, buurtschap Hoge Enk en voormalige buurtschap Oostendorp.

Vanwege de omstandigheden rondom corona vond het hele aanbestedingsproces inclusief de proof-of-concept op afstand plaats. Hiermee kon Visma Circle aantonen dat Djuma in huis had wat Elburg zocht in een SaaS-oplossing.

Elburg

Onderwerpen:Dienstverleningbestuurlijke besluitvormingzaaksysteemklantcontactsysteem

Ons laatste nieuws

Wil je weten wat er bij ons en onze klanten speelt? Dat vind je op deze pagina's. Het laatste nieuws! Meer →

Meer...

Blijf op de hoogte