GR Peelgemeenten live met Djuma Zaaksysteem

door Wouter van den Eerenbeemt, op 7 mei 2020


GR Peelgemeenten verzorgt de uitvoering van het sociale domein voor vijf Brabantse gemeenten en koos eind 2019 voor het professionaliseren van haar bedrijfsvoering met Djuma Zaaksysteem van Visma Circle.

Onlangs heeft - midden in deze coronatijd - de livegang van Djuma Zaaksysteem plaatsgevonden. Zoals verwacht kon de gemeenschappelijke regeling vanwege het SaaS-model van Djuma snel van start en was van meet af aan de veiligheid van alle data (en persoonsgevoelige gegevens) al uitstekend geborgd.

Met Djuma voor haar interne bedrijfsvoering kan deze organisatie, met relatief weinig medewerkers, zich uitstekend op haar externe taak concentreren die ze uitvoert voor de 120.000 inwoners van Deurne, Asten, Someren, Gemert-Bakel en Laarbeek.

De GR beheert nu haar personeelsdossiers en een groot deel van het oude archief over de bedrijfsvoering in Djuma. De inmiddels enthousiast geworden medewerkers kijken al uit naar het kunnen optimaliseren van de interne dienstverlening. Daarbij gaan ze Djuma inzetten voor processen zoals inkoop & aanbesteden, overleggen, bestuurlijke besluitvorming en het opstellen van beleid en regelgeving

Onderwerpen:zaaksysteemzgwgemeenschappelijke regelingarchivering

Ons laatste nieuws

Wil je weten wat er bij ons en onze klanten speelt? Dat vind je op deze pagina's. Het laatste nieuws! Meer →

Meer...

Blijf op de hoogte