Menu

Beveiligde omgeving
Vergaderingen worden gesynchroniseerd via een volledig beveiligde omgeving. Zo bent u ervan verzekerd dat de informatie alleen beschikbaar komt voor de personen waarvoor dit bedoeld is.

Persoonlijke aantekeningen
Op de stukken bij een vergadering kunt u direct uw eigen aantekeningen maken, die ook alleen voor u zichtbaar zijn. Het is daarbij niet meer nodig om andere toepassingen of pen en papier bij de hand te hebben om u voor te bereiden op de vergadering, of tijdens de vergadering uw aantekeningen beschikbaar te hebben en aan te vullen.

Agenda
De vergaderingen worden op basis van de vastgestelde agendastructuur ontsloten en bieden u dus op ieder moment de relevante informatie. Het doorzoeken van een stapel papieren naar dat ene juiste blaadje behoort daarmee tot het verleden.

Beheergemak
Bij het opmaken van een vergadering in Verseon, kunt u niet alleen de agenda opstellen, maar ook de deelnemers van de vergadering die daarmee automatisch de beschikking krijgen over de agenda en de bijbehorende stukken.

Integrale oplossing
Digitaal Vergaderen maakt integraal onderdeel uit van het Verseon platform. Alle informatie die u dus in Verseon beschikbaar heeft, is op eenvoudige wijze op te nemen bij de agenda en alle deelnemers ontvangen exact dezelfde stukken, die tijdens de vergadering behandeld worden.