Menu

Met Enable-U 2Inform sluit je aan op MijnOverheid Berichtenbox en Lopende Zaken. Enable-U 2Inform is ontstaan door intensieve technische en projectmatige samenwerking tussen Circle Software en haar partner Enable-U.

MijnOverheid.nl 
MijnOverheid is het portaal voor overheidsorganisaties om digitaal, veilig en persoonlijk te communiceren met burgers. Zo kan een gemeente alle post voor haar inwoners digitaal versturen naar de Berichtenbox van individuele burgers. Bovendien blijft de burger met MijnOverheid Lopende Zaken gemakkelijk op de hoogte van statuswijzigingen rondom (bijvoorbeeld) vergunningsaanvragen.

MijnOverheid BerichtenBox
De Berichtenbox is de beveiligde postbus voor berichten van de overheid. De Berichtenbox is het elektronische alternatief voor de huidige papieren post. Hierbij kunt u denken aan berichten zoals de aanslag van de gemeentebelastingen, nieuws over een vergunningaanvraag of een herinnering voor het verlengen van een paspoort.

MijnOverheid Lopende Zaken
In Lopende zaken kunt u zien welke zaken u bij de overheid heeft lopen en kunt u bijvoorbeeld de status van uw vergunning- of subsidie-aanvragen volgen. U vindt hier ook informatie over alle afgehandelde zaken.

Enable-U 2Inform maakt het mogelijk om uw organisatie binnen enkele weken aan te sluiten op MijnOverheid, waarna u uw uitgaande post digitaal kunt verzenden naar de Berichtenbox en statusupdates kunt presenteren in Lopende Zaken.

Zekerheid
Met de aansluiting van Verseon op MijnOverheid BerichtenBox kunt u eenvoudig alle uitgaande post digitaal versturen. Gepersonaliseerd en inclusief bijlagen! Op basis van een BSN-controle heeft u de garantie dat het poststuk daadwerkelijk aankomt. Wanneer de betreffende burger nog niet is aangesloten op MijnOverheid.nl behoudt u de mogelijkheid het traditionele postkanaal te gebruiken. Ook is het mogelijk om uitgaande post van backoffice applicaties via deze aansluiting te versturen.