Menu

Onze oplossing Digitaal Studentendossier in Office 365 zorgt voor het snel en betrouwbaar digitaliseren en beheren van alle vormen van gegevens voor jouw studentendossiers. Door slimme scanning, integratie met vak-applicaties én geavanceerde zoekmechanismen bespaar je tijd en geld. Het geeft je integraal inzicht in je studentendossiers. Daarnaast verhoog je de betrouwbaarheid van jouw informatiehuishouding en minimaliseer je (financiële) risico’s.

Naast een eventueel bekostigingsdossier beheer je ook het stagedossier, intakedossier, begeleidingsdossier en pedagogisch dossier. Op deze manier verkrijgen medewerkers (en studenten) inzage in het gedeelte van het dossier waartoe zij geautoriseerd zijn. Je kunt hierbij denken aan inzage in handelingsplannen, toetsen, docentobservaties en contacten met in- en externe organisaties.

Integratie met vak-applicaties
Wij hebben de toepassing geïntegreerd met een groot aantal studenteninformatiesystemen zoals Peoplesoft, SAP, EduArte, KRD, Magister, Osiris en education online. Maar ook applicaties zoals datawarehouse, intelligente webformulieren, roosterapplicaties, cijferlijst, Digitaal Doorstroom Dossier, digitale handtekening, etc. Metadata wordt geautomatiseerd overgenomen. Hierdoor zijn de gegevens betrouwbaar en jij hebt in één oogopslag een totaalbeeld. De informatie kun je vanuit jouw applicatie raadplegen of rechtstreeks in SharePoint/Office365.

Microsoft SharePoint (Online)/Office365
Wij bieden de volledige toepassing aan als cloud service inclusief technisch beheer. Volledige, technische ontzorging is jouw grote voordeel. AVG, security en privacy maken integraal onderdeel uit van onze ISO 27001 procedure en de oplossing.

Nieuwsgierig?
Onze oplossing geeft integraal inzicht in het studentendossier, verhoogt de betrouwbaarheid van de registratie en tegelijkertijd bespaar je substantieel tijd. Nieuwsgierig? Klik hier!